HTML

Mi ez a blog?

A Zefext keretrendszer blogja. Mi a Zefext? PHP-ben írt Zend Framework alapú - keretrendszer, ExtJS alapú felhasználói felülettel.

Utolsó kommentek

Rovatok

Mime mozog a zöldleveles...

2009.09.14. 15:48 zefext

A mai nap az alábbi problémán hörögtem mint egy foxikutya:

Fájlfeltöltés >>> Zend_File_Transfer_Adapter_Http.
Mime szerinti szűrés >>> addValidator('MimeType' ...
mime type: image/jpeg és image/png

Firefox: OK
Chrome: OK
Opera: OK
IE: ---

Namost milegyen?

Egy későbbi posztban majd megemlékezem a jsonviewer.stack.hu nyomozásomban tett sikereiről, úgyanis ennek segítségével bármilyen tömböt, objektumot amit át tudok küldeni a böngészőnek, szemnek is emészthető formában adja vissza.
És hamár az explorerhez nincsenek profi és ingyenes "firebug" szerü eszközök, a firefox ie tabnál meg a firebug nem működik, hát akkor jön a gyalogmódszer.

Szépen visszafejtettem a feldolgozás folyamán használt összes kapott adatot. Hát mit csinál az ie? Különcködik. Szerintem mindenkinél okosabb.
mime type: image/pjpeg és image/x-png.

Heuréka!

Ui: Ez legalább rákényszerített, hogy egy komplexebb mime ellenőrzést készítsék, elővegyem a hivatalos doksik alapján készült mime listákat...

 

Szólj hozzá!

Címkék: ie mime type foxikutya

A bejegyzés trackback címe:

https://zefext.blog.hu/api/trackback/id/tr471381347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása